Het is alweer de eerste van de maand en ook alweer bijna het einde van het jaar en nog steeds een lekker temperatuurtje, eigenlijk wel iets te warm voor het jaargetijde maar ja wie zijn wij om te klagen. Rugzakje weer op met thermosje en broodjes en weer gaan met die banaan. Dit keer richting Beilen naar het Terhorsterzand een mooi stukje natuur wat eigenlijk vroeger aan het Dwingelderveld vast zat volgens mij tot de A28 er dwars door heen moest. Jammer van dat mooi stukje natuur maar ja nu hebben we twee natuurgebieden waar het mooi en goed is te wandelen. Dus zoals Cruijff altijd al zei elk nadeel heeft zijn voordeel. En in deze wazige tijden is het sowieso al lekker dat je even in de natuur je hersenpan leeg kan maken van al dat geneuzel waar je dagelijks mee te maken hebt.

Groeten de Brookies